Voor dames

Gelukkig zijn begint met het aanvaarden van wie je bent. Niet iedereen is gezegend met mannequinmaten, een gladde en symmetrisch perfecte snoet of een glanzende haardos. Vrouwen zijn dan ook vaak onzeker over hun uiterlijk omdat ze denken te moeten beantwoorden aan veeleisende normen. Dat moet je dus absoluut niet doen! Besef dat iedereen uniek is en dat iedereen kan stralen. With a little help from Elle Egance bijvoorbeeld!

Het is niet de maat die telt, maar de vorm. Iedereen heeft een specifieke lichaamsvorm, of het nu een appel, peer, zuil of wijnglas is. Met de juiste snit van kleren kun je jouw lichaamsvorm in de juiste verhouding brengen. Waar het op aankomt is harmonie en proporties creëren. Je sterke punten zet je in de verf en je mindere puntjes verdoezel je.

Tijdens een sessie stijladvies bepalen we je lichaamsvorm maar ook je beenderstructuur en je gezichtsvorm. We werken verschillende stijlen uit die jouw lichaam het beste tot z’n recht laat komen. We vissen uit welke accessoires jou doen stralen en met welk kapsel en brilmontuur je natuurlijke schoonheid benadrukt wordt. Na afloop krijg je een gepersonaliseerd verslag met foto’s.

Met de theorie zit het wel goed na kleur- en stijladvies. Maar hoe pas je die theorie toe in de praktijk? Met personal shopping natuurlijk! We nemen je mee uit winkelen naar jouw favoriete shops. We zoeken de ideale kleren voor jouw figuur en levensstijl en geven je advies om miskopen te vermijden. Dat scheelt een pak geld en het is nog leuk ook! Ken je dat gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Dat behoort voorgoed tot het verleden!

Naar de mond praten, daar doen wij niet aan mee! Een personal shopper is eerlijk en geeft je alleen objectief advies. Advies waar je echt iets aan hebt. Daar doe je het tenslotte voor.

Al lang nieuwsgierig naar je kleurentype?  Maar het hele pakket hoeft niet voor jou?  Dan is de kleuren quickscan wat je zoekt.   We bepalen enkel tot welk seizoenstype jij behoort.  Je gaat naar huis met een basis kleurenkaart zodat je zelf aan de slag kan tijdens het shoppen.  Snel en to the point advies waar je nog lang je voordeel uithaalt.

Met de juiste kleuren zie je er in no time jonger, frisser en minder vermoeid uit. Dat komt omdat kleuren die passen bij je natuurlijke huidpigmentatie oneffenheden doen vervagen en je letterlijk doen stralen. Aan de hand van een kleuranalyse bepalen we welk seizoenstype je bent en met welke kleuren en prints je natuurlijke schoonheid het best in de verf gezet wordt.

Een kleuranalyse gebeurt bij daglicht en ‘au naturel’: op een onopgemaakte huid dus. We gebruiken kleurendoeken en een zogenaamde foundationtest en geven ook tips voor je haarkleur, brilmontuur, juwelen en make-up. Na afloop van de sessie kun je je persoonlijke kleurenpas kopen en je krijgt gepersonaliseerd advies met tips die jou op het lijf geschreven zijn.

Een analyse vindt plaats bij Elle Egance en duurt anderhalf uur. Je brengt best een aantal van je favoriete kleren mee alsook wat ‘miskopen’. Vergeet ook je make-up niet mee te brengen en denk eraan dat een analyse best gebeurt op je natuurlijke huidkleur en dus niet op een zongebruind kleurtje.

Je hebt maar één kans om een goeie indruk te maken. Een positieve indruk die benadrukt wie je bent en waar je voor staat. Een imago dat in lijn is met je job en je levensstijl. Vooral mensen met een representatieve functie hebben baat bij imagoadvies.

We gaan samen na wat je wil uitstralen en hoe je dat het beste doet. We geven je ook advies omtrent mimiek, lichaamshouding en stemgebruik. We zoeken het antwoord op vragen als:

  • Hoe kom ik daadkrachtig over?
  • Hoe straal ik professionaliteit uit?
  • Wat draag ik bij welke gelegenheid (communiefeest, sollicitatiegesprek, …)

Een boordevolle kleerkast en toch niets om aan te trekken? Urenlang in je kleerkast staren om dan toch weer datzelfde setje aan te trekken? Geen idee hoe je dingen moet combineren?

We duiken samen in je kleerkast en halen het beste uit je garderobe. We stellen geweldige combinaties samen waar je zelf nooit zou opgekomen zijn. Voor elke gelegenheid. Zo besparen we jou miskopen of aankopen van dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. We leren jou ook basics combineren om verschillende stijlen samen te stellen. Je kleerkast was nog nooit zo’n bron van inspiratie en plezier!

Het hele pakket hoeft niet voor jou? Je wil gewoon de grootste blunders wegwerken en to-the-point advies? Dan kom je naar ons toe met een koffer vol kleren die we stuk voor stuk analyseren en beoordelen. Praktisch advies waar je nog lang je voordeel mee doet!